Lëshohet Firefox 8 beta

Nuk është mbushur ende një javë që nga lansimi i Firefox 7, ndërsa vijnë lajme të reja nga Mozilla Firefox, ku thuhet se është lëshuar Firefox 8. Ju mund...

Nuk është mbushur ende një javë që nga lansimi i Firefox 7, ndërsa vijnë lajme të reja nga Mozilla Firefox, ku thuhet se është lëshuar Firefox 8.

Ju mund të shkarkoni Firefox 8 beta për Windows, Mac, Linux dhe për platformën Android. A mendoni së është ide e mirë lansimi i Firefox 8, duke marrë parasysh edhe disa karakteristika të reja që vijnë brenda këtij versioni.

Më Firefox 8 beta vjen edhe Twitter si opsion tek kutija e kërkimit që lejon të shikoni rezultatet e përdoruesve të veçantë ose hashtagët në mënyrë më të lehtë.

Nëse keni kohë, futni kokën tek lista e plotë e ndryshimeve që vinë me Firefox 8./itshqip

RELATED BY