LG dhe Samsung sjellin televizor OLED të lakuar

Nëse jeni duke kërkuar televizor OLED të lakuar atëherë për këtë kemi lajme të mira pasi që LG dhe Samsung kanë sjellur këtë pajisje në SHBA. Modeli nga LG...

LG dhe Samsung sjellin televizor OLED të lakuar

Nëse jeni duke kërkuar televizor OLED të lakuar atëherë për këtë kemi lajme të mira pasi që LG dhe Samsung kanë sjellur këtë pajisje në SHBA.

Modeli nga LG ,55 E55EA9800, është tashmë në dispozicion në dyqanet e vendeve si Los Angeles, Nju Jork, Miami, San Francisco, Chicago dhe San Antonia me çmim 14.999 dollarë.

Përveq ekranit 3D të lakuar, ky televizor ka teknologjinë WGRB OLED dhe është 0.17 inç i hollë me peshë 37.5 paund.

LG dhe Samsung sjellin televizor OLED të lakuar 1

Samsung KN55S9 gjithashtu ka ekran 55 inç dhe mbështet pamjen 3D dhe posedon pamje të shkëlqyer OLED me nivel shumë të lartë. Përveq dizajnit, dallimi më i madh tek këto pajisje është pesha pasi që televizori nga Samsung peshon pothuajse dy herë më shumë sesa i kompanisë LG./itShqip

Categories
Hardware

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY