LG do të lanson 3D TV me dijagonalë prej 72 inç.

Në saemin CES (Consumer Electonics Show 2011) që do të mbahet në Las Vegas, kompania LG Electronics do të prezentojë LW6500 Cinema ™ 3D TV, i dizajnuar për të...

Në saemin CES (Consumer Electonics Show 2011) që do të mbahet në Las Vegas, kompania LG Electronics do të prezentojë LW6500 Cinema ™ 3D TV, i dizajnuar për të vendosur standarde për mprehtësinë e fotografisë së 3D televizorëve.

Fotografia e shkëlqyer 3D e modelit LW6500 është i bazuar në panelin Film-type Patterned Retarder (FPR), i cili optimizon ndarjen e imazhit në imazhë stereo. Fotografia pastaj filtrohet përmes syzave të specializuara që me të vërtetë shikuesve të ju mundësohet fotografi të prehtë, dhe të qartë në ekran.

“Me futjen e Cinema 3D TV-së inovative, kompania LG vendos edhe një standard tjetër në fushën e argëtimit 3D”, tha Havis Kwon, kryetari i kompanisë LG Home Entertainmend. “Kompania LG ju mundëson konsumatorëve në shtëpi, me familjen dhe shokët, për tu kënaqur dhe shijuar 3D teknologjinë me cilësi të kinematografisë.”

LG, 3D teknologjia nuk kërkon syza elektronike shutter, dhe kështu fotografia e LW6500 është pa asnjë dridhje. Ky TV përdor 3D syza diçka më ndryshme dhe shum të lehta, diku vetëm 16 gram. Kjo risi është konfirmuar edhe nga “Flicker Free” qertifikatë të fituar nga ana e Intertek dhe TUV, dy agjencionet më të çmuar në botë për qertifikim. LG LW6500 është i vetmi 3D TV në botë i cili posedon qertifikatë të tillë.

LW6500 gjithashtu posedon 3D bLight Boost, funksionin e cila përdoret për film të hollë dhe i cili siguron paraqitje të fotografisë 3D me ndriçim maksimal. LW6500 gjithashtu bashkon të gjitha përparsit e Smart TV teknologjis, duke përfshi këtu edhe qasjen deri tek LG aplikacioneve dhe sasinë e madhe të përmbajtjeve përmes HuluPlus, Youtube dhe shërbimet tjera në internet./itshqip.com

RELATED BY