LG Optimus L7, në dispozicion

Smartphone LG Optimus L7 sapo është lëshuar në tregjet kryesore evropiane dhe aziatike, telefon ky i cili drejtohet nga sistemi operativ Android 4.0 Ice Cream Sandwich. LG Optimus L7...


Smartphone LG Optimus L7 sapo është lëshuar në tregjet kryesore evropiane dhe aziatike, telefon ky i cili drejtohet nga sistemi operativ Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

LG Optimus L7 vjen me një thjeshtësi dhe elegancë. Kamera e tij është thënë të jetë jashtëzakonisht e shpejtë, e cila mund të kap një foto me auto-fokus brenda 6 sekondave.

LG Optimus L7, gjithashtu do të mbështesë aftësinë DLNA (Digital Living Network Alliance) për një përvojë argëtuese të ndërlidhur në shtëpinë tuaj./itshqip

RELATED BY