LG prezanton tabletat e reja G Pad

LG ka prezantuar 3 tableta të reja G Pad: G Pad 7.0, G Pad 8.0 dhe G Pad 10.1. Performancat e sakta të këtyre tri tabletave ende nuk janë...

LG prezanton tabletat e reja G Pad

LG ka prezantuar 3 tableta të reja G Pad: G Pad 7.0, G Pad 8.0 dhe G Pad 10.1.

Performancat e sakta të këtyre tri tabletave ende nuk janë zbuluar, por mendohet se dallimi kryesor i tyre është madhësia e ekranit.

Të gjitha këto tableta kanë funksionet që janë pronë e LG-së si Knock Code, e cila ju lejon zhbllokimin e pajisjes me një kombinim të tab-ve, dhe QPair që ju lejon të kyçeni në një pajisje me Android dhe të shikoni meshazhet dhe thirrjet në tabletë.

Çmimi dhe diponueshmëri si dhe detajet e tjera për këto tri tableta do të prezanohet ” në javën e ardhshme “./itShqip

Categories
Hardware

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY