LG prezenton GT350

LG prezenton modelin GT350 i cili është edhe anëtar i rri i serisë Twon. Paisja ka një tastier QWERTY të plotë, ekran në prekje, integrim të rrjeteve sociale etj…...

LG prezenton modelin GT350 i cili është edhe anëtar i rri i serisë Twon. Paisja ka një tastier QWERTY të plotë, ekran në prekje, integrim të rrjeteve sociale etj…

LG GT350 ka WQVGA ekran në prekje me një madhësi prej 3 inç, tastier të plotë QWERTY me reshqitje, kamer me rezulucion prej 2 megapiksel si dhe slot për kartel memorike. Kjo paisje është e zhvilluar, para se gjithash për përdoruesit të cilët kohën më të madhe e kalojnë nëpër rrjetet sociale, në këtë paisje është e integruar Facebook dhe Twitter, por ka dhe një interfejs special të dizajnuar për të pasur me lehtë interaksionin me shokët. LG Gt350 duhet të shfaqet në tregun europian, duke filluar nga ky muaj. Çmimi ende nuk është bërë i ditur.

RELATED BY