LG raporton Samsung për funksionin “Smart Pause”

Duket qartë se rivaliteti mes kompanisë Samsung dhe LG po rritet qdo herë e më shumë. Sipas disa burimeve, LG ka raportuar konkurrentin e tij Korean për  shkelejn e...

SamsungGalaxyImageITshqip

Duket qartë se rivaliteti mes kompanisë Samsung dhe LG po rritet qdo herë e më shumë.

Sipas disa burimeve, LG ka raportuar konkurrentin e tij Korean për  shkelejn e rregullave, për funksionin tek pauzimi i videos kur ju nuk shikoni ekranin.

Samsung para një jave lansoi Galaxy S4, një pajisje e mençur e cila përfshin edhe funksionin “Smart Pause”, i cili kur ju nuk jeni duke e shikuar pajisjen atëherë video pauzon dhe kur ju e shikoni atëherë ajo fillon përsëri.

Por para lansimit të pajisjes, Galaxy S4, kompania bëri të qartë se nuk është duke u munduar të ndjek lëvizjen e syrit por thjeshtë të njohë dhe të ndjek fytyrën. /ITshqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY