Loja më e re Counter Strike: Global Offensive(Video)

Siç ishte njoftuar edhe më herët, pas 8 viteve arriti në botën e lojrave edhe një tjetër verzion i lojës shum të njohur CS, tani me një emër tjetër...

Siç ishte njoftuar edhe më herët, pas 8 viteve arriti në botën e lojrave edhe një tjetër verzion i lojës shum të njohur CS, tani me një emër tjetër Counter Strike: Global Offensive. Për momentin është publikuar vetën një trailer zyrtar dhe një tjetër video nga vetë loja. Nga ajo që shihet në video, në këtë lojë ka më shum maps, armë, dhe ka ndeshje të renditura në platforma të ndryshme. Megjithatë, kjo për çdo rast tingëllon emocionuese sigurisht. Loja pritet të mbërrijë në vitin 2012.

RELATED BY