Luaj Angry Birds Live

Me qëllim të promovimit të markës, T-Mobile në Barcelonë vendosi platformë për të luajtur Angry Birds drejtpërdrejt (LIVE). Nuk jam shum i sigurt si kanë arritur të realizojnë këtë...

Me qëllim të promovimit të markës, T-Mobile në Barcelonë vendosi platformë për të luajtur Angry Birds drejtpërdrejt (LIVE). Nuk jam shum i sigurt si kanë arritur të realizojnë këtë gjë sikur në video, por me të vërtet duket shkëlqyeshëm, sidomos kur shpërthejnë derrat. Gjithashtu ka dhe një orkestër i cili bën muzikën nga Angry Birds.

Angry Birds momentalisht janë personazhet më të njohura në botën e celularëve. Lojra është e shkarkuar mbi 200 milionë herë, për platfoma të ndryshme mobile./itshqip

VIDEO:

 

RELATED BY