Luani Angry Birds edhe në Facebook Timeline

Kompania krijuese e lojës së famshme Angry Birds, Rovio, ka njoftuar në blogun e saj zyrtar se prej tani Angry Birds mund të luhet edhe në Facebook Timeline përmes...


Kompania krijuese e lojës së famshme Angry Birds, Rovio, ka njoftuar në blogun e saj zyrtar se prej tani Angry Birds mund të luhet edhe në Facebook Timeline përmes Share & Play.

Tani, përdoruesit e Facebook mund të përplasin zogjtë e zemëruar drejtpërdrejtë në Facebook Timeline, pastaj edhe të sfidojnë miqtë e tyre me rezultatet e arritura.

Lojtarët mund të luajnë Angry Birds edhe në faqet e tyre me Tumblr dhe WordPress, duke vendosur kodin HTML, i cili gjithashtu ruan rezultatin e arritur për çdo nivel të lojës./itshqip

RELATED BY