MacBook Pro i mbuluar me ari!

Për ato klientë që kërkojnë një copë të bukur laptop, por dhe që kanë para të tepërta, kompania Computer Choppers modifikoi një MacBook Pro dhe e mbuloi atë me...

Për ato klientë që kërkojnë një copë të bukur laptop, por dhe që kanë para të tepërta, kompania Computer Choppers modifikoi një MacBook Pro dhe e mbuloi atë me 24-karat ari.

Përveç shtëpizës 13 inch MacBook Pro e cila është me 24-karat ari, logo gjithashtu në pjesën e pasme të paisjes do të jetë e mbuluar me diamantë.

Ky laptop pritet të paraqitet në konferencën Gitex më 10-13 tetor në Dubai. Kompania Computer Choppers gjithashtu pranon kërkesa për të dizajnuar çdo lloj të paisjeve sipas dëshirës tuaj. Si fund nëse me të vertetë nuk keni ku ti harxhoni paratë e tepërta atëherë ja një ide e mirë, si mendoni?./itshqip

Çmimi ende nuk dihet.

RELATED BY