Marketing

Itshqip.com është një portal i cili çdo ditë prezenton artikuj kualitative mbi të gjitha përmbajtje unike, kjo faqe ka tendencë të vazhdueshme për të rritur popullaritetin e saj. Në të njejtën kohë në tregun virtual futemi si ueb medium interaktiv i cili kombinon forcën e ueb shërbimeve dhe rrjeteve sociale, me lajme dhe informacione nga Teknologjia Informative, i cili ka për qëllim edukimin, mbështetjen dhe promovimin e IT potencialit shqiptarë.

Nëse planifikoni të lansoni në shitje ndonjë prej produkteve tuaja të reja ose produkte tash më egzistuese, ose ndoshta dëshironi të rrisni edhe më tej emrin e kompanis, ose faqes tuaj të internetit ne ju ofrojmë një pjesë të hapësirës tonë, për të realizuar këtë qëllim.

Pesë arsye, pse duhet ta përfshini itshqip.com në fushatën tuaj reklamuese:

  • Krijojmë përmbajtje unike dhe kualitative
  • Kemi audiencë aktive, të segmentuar e cila ka besim tek ne.
  • Ne përdorim zgjidhjet e fundit të e-marketingut që mundesojnë transmetimin e porosive në menyra të reja dhe mundësi interaktive.
  • Ne mund të ju ndihmojmë të rrisni edhe më tej pjesën tuaj në treg, për të përfituar klientë të rrinjë dhe për ti mbajtuar klientët e vjetër, si dhe në mënyrë të sukseshme të promovoni faqen, ose biznesin tuaj.
  • Grup ynë primarë i vizitorëve janë It entuziastët(16 deri 45vjeç), me profesione të cilët lidhen me industrin e IT-së, dhe arsmimin e lartë, të cilët përdorin rrjetin si komunikim, informim dhe kryerjen e detyrave të tyre të përditshme.

Për ti shikuar ofertat tona të marketingut, mund të na kontaktoni duke na shkruajtur përmes formës në lidhjen e mëposhtme.

http://www.itshqip.com/na-kontakto

No Comment

Leave a Reply

*

*