MasterCard demonstroi pagesë me Google Wallet

Duke përdorur paisje me teknlogjinë NFC, MasterCard praqiti një Google Wallet aplikacion përmes së cilës përdoruesi mund të lidhet me City MasterCard profilin dhe vetëm me disa klikime të...

Duke përdorur paisje me teknlogjinë NFC, MasterCard praqiti një Google Wallet aplikacion përmes së cilës përdoruesi mund të lidhet me City MasterCard profilin dhe vetëm me disa klikime të paguan në shitoret të cilët kanë stacion PayPass.

Sipas Engadget, transaksioni është pothuajse i menjëhershëm, përderi sa aplikacioni informon për sasinë e harxhuar, dhe dërgon një mesazh tekstual. Aplikacioni ka opsione për limitim të pagesave, opsione për të lejuar miratimin, para pagesës dhe masave tjera sigurie me qëllim që të shmangen incidente që stacionet të paguajnë për çdo telefon që kalon përreth tyre.

MasterCard prezentoi edhe një platformë tjetër të re QkR, e cila momentalisht po zhvillohet në MasterCard Labs, e cila ka për qëllim të konvertohet në auto sinjale diçka që mund të blihet ose skenohet me NFC ose kodet QR, nga produktet për të gjetur kupona ose zbritje./itshqip

 

 

 

RELATED BY