Mbi një milionë para-porosi për iPhone 4S që në ditën e parë

Edhe pse iPhone 4S nuk kishte shumë lavdërime pas publikimit, por mesa duket kompania Apple ka korrur edhe një sukses të madh me paisjen e re iPhone 4S. Kompania...

Edhe pse iPhone 4S nuk kishte shumë lavdërime pas publikimit, por mesa duket kompania Apple ka korrur edhe një sukses të madh me paisjen e re iPhone 4S.

Kompania Apple ka njoftuar se numri i para-porosive për iPhone 4S ka arritur në një milionë brenda 24 orëve. Kjo e bën iPhone 4S mbajtësin e rekordit të mëparshëm të iPhone 4 që kishte arritur të grumbullonte 600.000 para-porosi brenda një dite.

Shumica e njerëzve e kundërshtonin dhe nuk e lavdëronin iPhone 4S, por doli që iPhone i ri ka karakteristika shumë me të mira sesa versioni paraprak iPhone 4./itshqip

RELATED BY