Mbushni telefonin tuaj kudo me QiPOWERD

Dy shokë kanë ngritur një fushatë për t’iu ndimuar atyre për të zhvilluar një produkt të ashtuquajtur ” QiPOWERD ” . Ky produkt do ju mundësojë të mbushni telefonin...

Mbushni telefonin tuaj kudo me QiPOWERD

Dy shokë kanë ngritur një fushatë për t’iu ndimuar atyre për të zhvilluar një produkt të ashtuquajtur ” QiPOWERD ” . Ky produkt do ju mundësojë të mbushni telefonin tuajë duke mos përdorur kabllo.

QiPOWER është thjeshtë një ‘ shalë ‘ në të cilën ju mund të vendosni telefonin tuaj për t’u mbushur.

Kreatorët kanë shfaqur mënyra të ndryshme të përdorimit të këtij vendi për të vendosur telefonin tuaj, duke instaluar atë në kuzhinë, hotele, dhe shumë vende të tjera. Për më shumë, shikoni videon e mëposhtëme./itShqip

Nëse mendoni se kjo ide është e mrekullueshme dhe ky produkt duhet të lansohet, atëherë klikoni këtu nëse dëshironi të kontriboni për rritjen e fondit.

Categories
Hardware

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY