Mbyllet Apple MobileMe!

Nëse ju keni përdorur shërbimin e Apple, MobileMe, atëherë ju do të shkëputeni nga ky shërbim sepse Apple ka vendosur ta mbyllë pikërisht me 30 Qershor. Pas mbylljes së...


Nëse ju keni përdorur shërbimin e Apple, MobileMe, atëherë ju do të shkëputeni nga ky shërbim sepse Apple ka vendosur ta mbyllë pikërisht me 30 Qershor.

Pas mbylljes së MobileMe, Apple do të ju dërgoj në një shërbim tjetër të vetin, iCloud. Ju mund ti ruani gjërat e sinkronizuara në MobileMe pasi që Apple do mbyllë shërbimin të gjitha do të fshihen. Të gjitha sinkronizimet e ruajtura mund t’i dërgoni në iCloud./itshqip

RELATED BY