Mbyllet faqja Megaupload?

Megaupload, një nga faqet me të mëdhaja të internetit për shpërndarjen e fajllave është mbyllur nga zyrtarë të lartë të SHBA-ve. Themeluesit e Megaupload janë akuzuar për shkeljen e...


Megaupload, një nga faqet me të mëdhaja të internetit për shpërndarjen e fajllave është mbyllur nga zyrtarë të lartë të SHBA-ve.

Themeluesit e Megaupload janë akuzuar për shkeljen e ligjeve të piratërisë dhe kjo ka shkaktuar mbylljen e saj.

Prokurorët federalë kanë akuzuar atë për shkeljen e të drejtave të autorit, ligj ky i cili kushton 500 milionë dollarë. Ndërsa Megaupload thotë se është e zellshme në përgjigjen e ankesave në lidhje me materialet private./itshqip

RELATED BY