Mbyllet ItShqip.com perfundimisht.

Portali dhe forumi me i madh shqiptar per informatik, perfundimisht do te mbyllet kete jave. Stafi i ItShqip morri nje vendim shum te rend per te mbyllur perfundimisht kete...

Portali dhe forumi me i madh shqiptar per informatik, perfundimisht do te mbyllet kete jave. Stafi i ItShqip morri nje vendim shum te rend per te mbyllur perfundimisht kete faqe, pershkak se njerzit pergjegjes per kete portal nuk kan shum kohe per te mirmbajtur kete faqe, si ne portal ashtu edhe ne forum.

Duam t’ju faleminderojm juve vizitoreve dhe anetareve te forumit, per kontributin tuaj te madh per te mbajtur gjall kete komunitet, dhe per te shenduar ate ne nje prej komuniteteve me te medha ne trojet shqiptare.

Si duket deri ketu ishte, shpresojm qe te rikthehemi serisht pas disa viteve. Ju urojm gjith vizitoreve&anetareve fillimisht shendet dhe pastaj gjith te mirat ne jete.

Me respekt

Stafi ItShqip.com / 1 Prill.

 

RELATED BY