Më i popullarizuar në Facebook: Religjioni dhe Justin Bieber

Ueb faqja All Facebook rregullisht ndjek faqet në Facebook(Fan Pages) në nivel global. Informacioni më i rri është se tri faqet më të popullarizuara në Facebook janë ato me...

Ueb faqja All Facebook rregullisht ndjek faqet në Facebook(Fan Pages) në nivel global. Informacioni më i rri është se tri faqet më të popullarizuara në Facebook janë ato me karakter fetar, kurse në vendin e katërt ndodhet faqja e Justin Bieber.

Në vendin e pestë ndodhet faqja e klubit futbollistik Real Madrid.

Më poshtë keni listën e plotë, të faqeve më aktive:

Name Fans Interactions
1. Jesus Daily 9,843,282 3,774,532
2. The Bible 8,287,100 1,454,124
3. Dios Es Bueno! 4,501,134 1,385,467
4. Justin Bieber 37,001,265 1,330,059
5. Real Madrid C.F. 20,721,485 1,182,868
6. Manchester United 20,203,316 995,749
7. Mario Teguh 4,960,571 936,541
8. Texas Hold’em Poker 51,850,616 719,293
9. ILoveAllaah.com 6,530,472 717,771
10. Joyce Meyer Ministries 1,617,475 645,851
11. Jesus Christ 3,181,691 542,492
12. Mehmetcik 2,511,023 539,095
13. Barack Obama 23,752,307 493,808
14. MTV Roadies 3,223,373 487,923
15. Drake 20,355,800 464,463
16. Revnuevo de Plenitud 2,212,173 420,962
17. FC Barcelona 21,857,979 401,593
18. WWE 6,869,311 386,001
19. I’m a Muslim & I’m Proud 6,503,474 362,174
20. I’m Proud To Be Christian 2,991,556 356,252

All Facebook nuk llogaritë numrin e përgjithshëm të “likes” por numrin e aktivitetit të fansave. Sipas këtyre shifrave lirisht mund të konkludohet se më aktiv janë fansat fetarë./itshqip

RELATED BY