Mercedes me 10 vetura hibride deri në vitin 2017

Krijuesi i veturave Mercedes-Benz është duke planifikuar të lansojë 10 modele të reja hibride deri në vitin 2017, që do të thotë se do të krijojë nga një veturë...

Mercedes me 10 vetura hibride deri në vitin 2017Krijuesi i veturave Mercedes-Benz është duke planifikuar të lansojë 10 modele të reja hibride deri në vitin 2017, që do të thotë se do të krijojë nga një veturë për çdo katër muaj.

Të dy modelet e konfirmuara për tregun amerikan, C350e dhe S550e do të arrijnë në vjeshtën e këtij viti, ku Mercedes premton se veturat nga C-Class do të pajisen me një trajtim gjysmë elektrik./itShqip

RELATED BY