Merr një mesazh kur dikush tjetër kyçet në profilin tuaj në Facebook

Në Facebook egziston mundësi për të marrë një email ose mesazh SMS, çdoherë që dikush do të kyçet në llogarin tuaj nga ndonjë sistem tjetër(kompjuter, celular). Më këtë opsion...

Në Facebook egziston mundësi për të marrë një email ose mesazh SMS, çdoherë që dikush do të kyçet në llogarin tuaj nga ndonjë sistem tjetër(kompjuter, celular).

Më këtë opsion ju i tregoni Facebook-ut se nga cili komjuter kyçeni ju personalisht në llogarrin tuaj, në rastë se ndokush tjetër kyçet nga një kopjuter, celular ose paisje tjetër në profilin tuaj atëherë facebook do ju dërgon një email ose SMS si lajmërim.

Ky është një sherbim i shkëlqyer për të hetuar nëse llogaria juaj është sulmuar, ju është zbuluar fjalëkalimi ose ndokush ndërhyn në privatsin tuaj virtuale.

Ja se si keni mundësi të lëshoni në përdorim këtë opsion:
Shkojmë Account Settings
Më poshtë e zgjedhni Account Security
Siç shihet edhe në imazhin më lartë, zgjidhni “Yes” për të marrë njoftim.
Dhe më pas duhet tu bëni “Log out“.
Në kyçjen e ardhëshme do ju shfaqet një dritare e rre ku Facebook ju kërkon emrin e kopmjuterit tuaj. Nëse ndodheni në kopjuterin tuaj personal, atëherë zgjidhni ose shtypni tikun për mos të ju pyes çdoherë për këtë gjë.

RELATED BY