Messenger, i vetmi aplikacion për bisedë në Facebook

Sipas disa raporteve, Facebook së shpejti do çaktivizojë funksionin për bisedë(Chat) nga aplikacioni i tij kryesor duke shtyrë këtë funksion tek aplikacioni Messenger. Një zëdhënës i Facebook-it, ka konfirmuar...

Sipas disa raporteve, Facebook së shpejti do çaktivizojë funksionin për bisedë(Chat) nga aplikacioni i tij kryesor duke shtyrë këtë funksion tek aplikacioni Messenger.

Messenger, i vetmi aplikacion për bisedë në Facebook

Një zëdhënës i Facebook-it, ka konfirmuar se së shpejti funksioni për bashkëbisedim në aplikacionin Facebook do largohet nga platformat mobile iOS dhe Android. Që nga tani, disa përdorues të Evropës kanë marrur një njoftim për ndryshimet e ardhshme.

Së shpejti, Facebook do sjell një përditësim të aplikacionit kryesor, i cili do përcjell bisedën tek Messenger, nëse ju e keni të instaluar atë. Kompania do lëshojë një mori njoftimesh dhe lajmesh derisa të bëhet ndryshimi, por ajo që dihet është se ky ndryshim do ndodh pamarrur parasysh a ju pëlqen apo jo./itShqip

Categories
Software

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY