Microsoft Security Essentials

Microsoft Security Essentials Microsoft Security Essentials, ofron mbrojtje ne kohe reale nga virusat/spyware dhe programet e tjera qe kane qellim ta demtojne kompjuterin tuaj. Eshte pa pages dhe shum...

Microsoft Security Essentials

Microsoft Security Essentials, ofron mbrojtje ne kohe reale nga virusat/spyware dhe programet e tjera qe kane qellim ta demtojne kompjuterin tuaj.
Eshte pa pages dhe shum i thjeshte per tu instaluar, lehte per tu perdorur, shume i lehte per kompjuterin tuaj, dhe cdo here jeni te mbrojtur me teknologjine me te fundit kunder virusave.

Ku mund te instalohet (Performancat Minimale):
Sistemet Operative te Licencuara: Windows XP (Service Pack 2, Service Pack 3); Windows Vista (Gold, Service Pack 1, Service Pack 2); Windows 7
Windows XP: CPU 500 MHz dhe 256 MB RAM
Windows Vista dhe Windows 7: CPU 1.0 GHz dhe 1 GB RAM
– Hard Disk: 140 MB hapsire e lire
– Kartela Grafike: VGA (800 × 600)
– Shfletuesit e Internetit: Windows Internet Explorer 6.0, Mozilla Firefox 2.0
– Qasje ne internet qe te mund ta beni Update

Shkarko Microsoft Security Essentials:
http://www.microsoft.com/security_essentials

Note: Personalisht ju preferoj ta perdorni kete, pasi qe eshte FREE, dhe shum i sigurt. Duhet ti keni Update te aktivizuara dhe ta keni windowsin e licencuar qe te mund ta instaloni.

RELATED BY