Minuum perzanton tastierën për Google Glass

Minuum prezantoi planin për të sjellur tastierën shumë të vogël në Android për platformën e re: Google Glass. Kompania zbuloi dy mënyrat se si aplikacioni mund të punojë në...

Minuum perzanton tastierën për Google Glass

Minuum prezantoi planin për të sjellur tastierën shumë të vogël në Android për platformën e re: Google Glass.

Kompania zbuloi dy mënyrat se si aplikacioni mund të punojë në syzet, njëkohësisht shpalosi tre koncepte të tastiersë se si mund të punojë në Google Glass ose në ndonjë pajisje tjetër që mund të vishet.

Aplikacioni, i cili nuk është ende në dispozicion tek pronarët e syzeve, ju lejon përdoruesve për të futur tekstin përmes dy metodave: duke përdorur TouchPad, ose përmes lëvizjeve të kokës ngadalë duke u kapur këto lëvizje nga sensorët e syzave.

Minumm gjithashtu ka shfaqur tri koncepte që mund të intergrohen në pajsijet që mund të vishen, duke përfshirë ndjeken e syve, lëvizjen e dorës me unazë dhe projektimin e tastierës në dorë, krah ose në ndonjë siperfaqe tjetër.

Aplikacioni Minuum nuk është ende në dispozicion për Google Glass, ndonëse versioni për Android është në dipozicion në Google Play./itShqip

Categories
Software

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY