Monitor i tejdukshëm nga Samsung

Samsung njoftoi se ka filluar prodhim masiv të LCD panelëve 22 inç, gjysëm të tejdukshme, të cilët nuk do të kenë nevojë për ndriqim në background. Për fillim Samsung...

Samsung njoftoi se ka filluar prodhim masiv të LCD panelëve 22 inç, gjysëm të tejdukshme, të cilët nuk do të kenë nevojë për ndriqim në background.

Për fillim Samsung planifikon të ofrojë ekran 22 inç me një rezulucion prej 1680×1050 pikselë dhe kontrast 500:1, e cila do të konsumon energji elektrike 90% më pak se monitorët e tjerë LCD.

Ky monitor do të duhet të shfaqet në verzionin HDMI dhe USB-kompatibil, por në në fillim ndoshta do të përdoret për reklama dhe telekonferenca.

Me fjalë tjera, karakteristikat e përshkruara duket të jenë shum të shtrejta, kështu që nëse jeni të sëmurë pas monitorëve, ju duhet të filloni nga tani të kurseni- menjëherë./itshqip

RELATED BY