Mozilla prezenton planet per Firefox 4.

Firefox 4 beta verzion do të publikohet në qershor, njoftoi Mike Beltzner drejtor kryesor i produkteve të Mozillas i cili publikoi dhe një video prezentim me planet se si do...

Firefox 4 beta verzion do të publikohet në qershor, njoftoi Mike Beltzner drejtor kryesor i produkteve të Mozillas i cili publikoi dhe një video prezentim me planet se si do të duket shfletuesi i rri.

Objektivi i parë do të jetë të përshpejtohet Firefox, e cila është e nevojshme duke marë parasysh se Google Chrome ngadal por sigurt po ngjitet në treg, kryesisht për shkakë të shpejtësis dhe dizajnit të thjesht. Eshtë interesante fakti që Firefox-4 do të marrë disa ide nga dizajni Chrome, për shembull do të lëviz skedat përmbi URL-së. Mozilla gjithashtu planifikon të zhvillojë mbështetje më të mirë për standardet e HTML5.

Në prezantimin më poshtë janë futur idetë për zhvillimin e Firefox-4 në varësi prej përdoruesëve. Plani për përdoruesit e thjeshtë që përdorin këtë shfletues është ajo që të kenë mundësi të shletojnë në internet më shpejtë, ndërsa plani për web zhvilluesit është që do të shtohen mjetet dhe paisje më të avancuara që do ju lehtësonte punën, poashtu është planifikuar të ketë një mbështetje më të avancuar HTML5, animacione më të lehta tek web content etj..

Shiko prezentimin e Firefox 4 me poshtë.

RELATED BY