Mozilla së shpejti do prezantojë Sistemin Operativ Firefox!

Mozilla shpreson që në Kongresin Botëror Mobil do bëjë një spërkatje të madhe duke shfaqur sistemin operativ Firefox për pajisjet e ardhshme. Mozilla do shfaqë online konferencën e Kongresit...

Firefox Phone

Mozilla shpreson që në Kongresin Botëror Mobil do bëjë një spërkatje të madhe duke shfaqur sistemin operativ Firefox për pajisjet e ardhshme.

Mozilla do shfaqë online konferencën e Kongresit Botëror Mobil në uebfaqen AirMozilla , ku prezantimi do fillojë nga ora 12:00 deri në orën 18:00 në Barcelonë.

Ne tashmë e dimë se planet nga ZTE për lansimin e sistemit operativ Firefox do fillojnë gjatë këtij muaji ku do shohim të gjitha planet e përgaditura  në një vend.

Firefox është një sistem operativ që shpreson se do arrijë në maje të smartphone-ve, ku përveq këtij sistemi operativ ne mund të shohim edhe prezantimet e sistemeve operative të tjera  si Tizen dhe Ubuntu, ku ITshqip do ju sjell të rejat rreth  Kongresit Botëror Mobil./ITshqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY