MSI GX640 Gaming Notebook

MSI tash më ka lajmëruar se Notebook Gaming është në shitje (MSI GX640). MSI GX540 përmban një ekran LSD me 15,4 inc dhe me një rezolut prej 1680 x...

MSI tash më ka lajmëruar se Notebook Gaming është në shitje (MSI GX640).

MSI GX540 përmban një ekran LSD me 15,4 inc dhe me një rezolut prej 1680 x 1050 pixels. Kjo paisje është e përbër me procesor Intel Core i5 2.2 GHz, dhe një kartel grafike ATI Radeon HD 5850, e cila ka përkrahje dhe DirectX 11. Karakteristikat tjera qe perfshihen ne këtë paisje janë: 4 GB DDR3 Ram memorie, nje disk te ngurt prej 500GB 7200 RPM, e integruar 802.11 a/g/n WiFi, dhe Bluetoth. MSI GX640 gjithashtu përmban dhe një bateri nëntë qelizash, dhe një ueb kamer 2 megapiksel. MSI GX640 vjen me një varg të porteve të cilat perfshijnë këtu dhe dy porte USB 2.0, Sata /combo, D-Sub, HDMI dhe heaphone, si dhe portet per mikrofon. Gjithashtu aty kemi te perfshire dhe nje 4-1 card reader.

MSI GX640 Gaming Notebook është në shitje tani për një cmim 1099 $ dhe vjen gjithashtu me Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit.

RELATED BY