Nokia 6700: Telefon i ri nga Nokia

Brenda një kohe të shkurtër Nokia ka prezantuar edhe një telefon të ri. Telefoni i ri është Nokia 6700 , dhe ka karakteristikat e fundit nga teknologjia e telefonave...

Brenda një kohe të shkurtër Nokia ka prezantuar edhe një telefon të ri. Telefoni i ri është Nokia 6700 , dhe ka karakteristikat e fundit nga teknologjia e telefonave celular. Nokia 6700 punon me sistemin operativ Symbian S60v3 FP2. Ka ekran me madhësi prej 2.2 inçash,kamer prej 5.0 mega piksellësh që ju mundëson të bëni fotografi me kualitet mjaft të lartë.

Nokia 6700 përkrahë aplikacionet e fundit të Nokia-së ngase punon me sistemin operativ më të ri të Symbian. Përkrahë rrjetin 3G që ju mundëson përdoruesve të internetit ti qasen rrjeteve sociale si Facebook,Twitter, etj.

Nokia pritet shumë shpejt që ta hedh në treg këtë telefon dhe telefonat e hedhur në treg do të kenë njgyra të ndryshme siq edhe mund ta shihni në fotografinë e prezentur nga ne.

Çmimi i këtij telefoni pritet te jetë rreth 190 euro.

RELATED BY