Nokia Music përditësohet në versionin 2.0

Pas deklarimit të një bande të tërë të aplikacioneve, të cilat do të përditësohen nga Nokia për Windows Phone, kompania ka vendosur që para se të publikoj aplikacionet të...


Pas deklarimit të një bande të tërë të aplikacioneve, të cilat do të përditësohen nga Nokia për Windows Phone, kompania ka vendosur që para se të publikoj aplikacionet të përditësoj së pari Nokia Music në versionin 2.0.

Përveç përmirësimeve në UI dhe në audio, nuk është vërejtur ndonjë ndryshim aq i madh brenda këtij aplikacioni.

Aplikacioni tashmë është përditësuar dhe është në dispozicion në Windows Marketplace, por vetëm në vende të caktuara, prandaj nëse kërkoni dhe nuk mund ta gjeni, atëherë ne nuk ju kemi gënjyer, por pas pak ditësh do të shfaqet edhe tek ju./itshqip

RELATED BY