Nokia ofron 10 mijë dollarë për krijimin e melodisë se ardhshme

Kompania Nokia ka dalur me një ofertë të re në internet, ajo ofron 10 mijë dollarë për këdo që arrin të krijoj një melodi (ang. ringtone) të ardhshme për...

Kompania Nokia ka dalur me një ofertë të re në internet, ajo ofron 10 mijë dollarë për këdo që arrin të krijoj një melodi (ang. ringtone) të ardhshme për Nokian.

Nokia ka një melodi shumë të veçantë që është në përdorim që disa vite që për disa përdorues të Nokias melodia e vjetër mbetet ende në zemrat e tyre, por tani Nokia dëshiron të dalë me melodinë e ardhshme që ka për qëllim ta largoj pakëz melodinë e përdorur ndër vite, duke ofruar 10 mijë dollarë për krijuesin e melodisë dhe duke krijuar një imazh të ri për vete.

Nëse ju ndjeni se mund ta krijoni një melodi, për të cilën Nokia thotë se do ta përdor në 100 milionë paisjet e ardhshme, në cilat mund të jetë melodia juaj. Klikoni këtu për të paraqitur një melodi të re ose për të votuar për meloditë e shtuara në faqe. 10 mijë dollarë nuk është se janë shumë para, por është një mundësi për hyrje në histori, kështu që, pse mos ta provoni./itshqip

RELATED BY