Nokia prezentoi Touch X3 and Type

Sot Nokia prezentoi modelin X3-02. Ky është telefoni i parë celularë Nokia që përdorë teknlogjin Touch and Type(Prekje dhe Shtypje), dhe ka një tastier standard alfanumerike, dhe njëkohëasisht ekran...

Sot Nokia prezentoi modelin X3-02. Ky është telefoni i parë celularë Nokia që përdorë teknlogjin Touch and Type(Prekje dhe Shtypje), dhe ka një tastier standard alfanumerike, dhe njëkohëasisht ekran në prekje.

Kjo paisje e rallë, ka shtepizën nga alumini, ekran në prekje me madhësi prej 2.4 inc ne formë diagonale, dhe QVGA rezulucion, kamerë me 5 Megapiksel(nuk ka fokusim automatik), mundësi për lidhje Wi-Fi, 3.5 mm audio jack, dhe punon në sistemin operativ Symbian verzioni S40.

Nokia X3-02 duhet të paraqitet në treg muajin e ardhshëm edhe atë në pesë ngjyra: argjendi, gri të errët, blu, rozë dhe vjollcë. Çmimi i paisjes do të jetë rreth 125€.

Video Prezentim

RELATED BY