Nokia prezentonë telefonin N8, Symbian^3 OS

Nokia N8 është paisja e parë e cila punon në Symbian^3 sitemin operativ që mbështet multi-touch dhe multi-tasking. N8 është paisje e zhvilluar kryesisht për multimedia. Ka një kamerë...

Nokia N8 është paisja e parë e cila punon në Symbian^3 sitemin operativ që mbështet multi-touch dhe multi-tasking.

N8 është paisje e zhvilluar kryesisht për multimedia. Ka një kamerë 12 megapixel, ku mund të inçizoj deri ne 720p HD(High Definition) video, të cilat më pas mund ti editojë përmes një softweri të posaçëm filmik, posedonë edhe Dolby surround. N8 poashtu do ketë qasje edhe në Web TV shërbimet, të cilët ofrojn emisione dhe lajme përmes tv kanaleve, sic janë CNN, National Geographic, si dhe televevizionet lokale kuptohet. Si dhe shumë risi tjera në këtë paisje, shikoni videonë më poshtë.

Ky telefon do praaqitet në treg në fund të vitit dhe do kushtojë diku 370 €.

VIDEO NOKIA N8.

RELATED BY