Nokia publikoi celularin X5-01

Gjat kohës së evenimentit “Nokia Connection” i cili mbahet sot në Singapur, Nokia publikoi dy risi, modelin me një pamje të pazakontë X5-01 dhe versionin prej 8 GB të...

Gjat kohës së evenimentit “Nokia Connection” i cili mbahet sot në Singapur, Nokia publikoi dy risi, modelin me një pamje të pazakontë X5-01 dhe versionin prej 8 GB të Nokia X6.

Nokia X5-2001 është një telefon celularë deri diku më një pamje unike. Sipas prodhuesit, paisja ka një riprodhim të shkëlqyer të përmbajtjes muzikore si dhe karakteristika të veçanta të butonave. X5-01 njëkohesisht është edhe paisje për të apasionuarit e rrjeteve sociale, ka një tastier të plotë QWERTY me rrëshqitje, me të cilën përdoruesëve ju mundëson më lehtë për të publikuar një twitt tek twitter dhe ndryshim të statusit në facebook. Telefoni ka gjithashtu integrim të Facebook, Twitter, Myspace dhe Hi5.

Kamera e Nokia X5-01 është me rezulucion prej 5 megapiksel, LED blic dhe 4x digjital zoom. Telefoni ka dhe një memori të brendshme prej 200MB, por me të vjen dhe një microSD kartele memorike prej 2GB hapsirë.

Nokia X5-2001 duhet të paraqitet në treg në tremujorin e tretë të këtij viti me një çmim prej € 165.

RELATED BY