Nokia do riemërohet në Microsoft Mobile Oy

Emri i kompanisë së vjetër Nokia do të ndërrohet shumë shpejtë pasi Microsoft të marr kontrollin e kësaj kompanie gjatë këtij muaji. Sipas një letre të zbuluar nga Nokiapoweruser,...

Nokia do riemërohet në Microsoft Mobile Oy

Emri i kompanisë së vjetër Nokia do të ndërrohet shumë shpejtë pasi Microsoft të marr kontrollin e kësaj kompanie gjatë këtij muaji.

Sipas një letre të zbuluar nga Nokiapoweruser, Nokia Corporation/Nokia Oyj do të zëvendësohet me emrin Microsoft Mobile Oy. Gjithashtu në atë shenim është treguar se kushtet aktuale dhe marrdhëniet e tyre nuk do të ndryshojnë.

Kjo marrëveshje ndërmjet Microsoft-it dhe Nokia-së pritet të përfundojë në fund të muajit dhe sigurisht që ITshqip do ju njoftojë rreth bisedimeve dhe rezultateve nga kjo marrëvjeshje./itShqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY