Nvidia prezenton tabletin Tegra 2

Në konferencën e Google I/O, Nvidia prezentoi tabletin prototip Tegra 2, i bazuar në Android i cili shfytëzon ARM Cortex 9 procesor dhe ka 1 GB memorie, mikrofon dhe...

Në konferencën e Google I/O, Nvidia prezentoi tabletin prototip Tegra 2, i bazuar në Android i cili shfytëzon ARM Cortex 9 procesor dhe ka 1 GB memorie, mikrofon dhe ueb kamer, si dhe dy USB porte.

Përveç këtyre detaleve Nvidia nuk zbulon më shum për këtë paisje tablet, por është e sigurt së me këto specifika ka një avantazh dhe mund të bëhet konkurencë serioze e iPad nga Apple. Tegra 2 punon në sistemin operativ te Google(Android), kjo tabletë poashtu mbështet Flash, per shembull keni mundësi për të luajtur lojra të bazuara ne ueb, dhe përdorimin e faqeve tjera multimediale, i cili është edhe një avantazh tjetër mbi iPad. Por siç e cekëm edhe në fillim bëhet fjal për një prototip, dhe ende nuk ka ndonjë datë zyrtare se kur do lëshohet në shitje ky tablet Tegra 2 nga Nvidia.

RELATED BY