Office 2013 do të lansohet më 29 Janar

Microsoft duket së është afër lansimit të versionit të fundit të Office sipas një postimi të bërë në Twitter gjatë fundjavës . Postimi pëfshin një foto ku Microsoft paraqet...

3jgrhx2k

Microsoft duket së është afër lansimit të versionit të fundit të Office sipas një postimi të bërë në Twitter gjatë fundjavës . Postimi pëfshin një foto ku Microsoft paraqet atë se qfarë është duke krijuar në qytetin e Nju Jorkut tek parku Bryant , duke spcifikuar ditën e lansimit pra 29 Janar .

Versioni i ri i Office , Office 2013 , paraqet produktin softuerik të projektuar nga Microsoft për Windows 8 , duke ndryshuar dizajnin , karakteristikat për tu përshtatur me touch screen dhe lidhjet me rrejtet sociale .

Edhe pse versioni i ri i Office është dizjanuar për Windows 8 , pra nuk është vetëm një aplikacion për Windows 8 por funksionon edhe për Desktop-të tradicional , madje edhe në Windows RT .

Microsoft gjithashtu ndryshoi mënyrën e shitjes së Office 2013 . Softueri tani është në dispozicion për tu shkarkuar përmes abonimit , pra jo siq ka qenë më herët duke paguar për një pajisje por kur një klient blen Office 2013 atëherë ata do të jenë në gjendje për ta shkarkuar dhe instaluar atë në pesë pajsije . Një abonim i tillë i mundëson përdoruesit 20GB hapsirë në SkyDrive , 60 minuta në Skype dhe përditësimet/azhornimet për versionet e reja të aplikacionit .

Ndërsa për biznes gjërat janë pak më ndryshe , përderisa një përdorues mund të instaloi produktin në pesë pajisje të ndryshme , atëherë ky abonim është i kufizuar për vetëm një përdorues . Verisoni i ri për biznes gjithashtu ka të intergruar Share Point , Lync dhe shërbimet e këmbimeve ./Arsim N./ITshqip

RELATED BY