Office Lens shndërron telefonin tuaj në skaner(Video)

Office Lens shndërron telefonin tuaj në skaner

Sigurisht që të gjithë përdorim e-mail adresa për të dërguar dosje të ndryshme miqve tanë, por çfarë të bëjmë nëse kemi mijëra dokumente mbi tavolinë të akumuluara në diçka që quhet “letër”?

Nëse jeni përdorues i platformave Windows Phone, Android dhe iOS, aplikacioni Office Lens do jetë pjesë e dyqaneve të tyre duke bërë të mundur shpërndarjen e dosjeve që janë të shtypura.

Lens përdor karaktere optike për njohje të cilat i mundësojnë aplikacionit të konvertojë një tekst të dokumenteve në Word, PowerPoint apo dosje PDF. Po ashtu, aplikacioni mund të shkrep edhe karta biznesi për të gjeneruar kontaktet nga ato./ITshqip/

 

Related Posts

  • Dritron Ahmeti

    hehehe ehh qe paska me i ra puna mo skanerave neper 2qane te ndryshme, bile bile kete e kam pritur me shume deshire, tani elhamdulilah qe paska arrit edhe kjo mundsi.