Open World Forum, 22-24 shtator në Paris

Edicioni i 4-t i Forumit të Hapur Botëror (Open World Forum) do të mbahet në Paris, nga 22 deri më 24 shtator. Open World Forum është konferenca e parë...

Edicioni i 4-t i Forumit të Hapur Botëror (Open World Forum) do të mbahet në Paris, nga 22 deri më 24 shtator.

Open World Forum është konferenca e parë me burim të hapur për të gjithë drejtuesit, vendim-marrësit, zhvilluesit dhe publiku në përgjithësi nga e gjithë bota.

Open World Forum është një mbledhje e veçantë me gjitha gjërat e burimit të hapur, ku pjesëmarrësit vijnë për të ndarë idetë e tyre në lidhje me teknologjinë, biznesin, shoqërinë, dhe për të gjetur frymëzim për të ndërtuar botën digjitale të së nesërmes.

Gjeni më shumë informacione në faqen zyrtare të internetit, ku edhe mund të regjistroheni./itshqip

RELATED BY