Ora nga Microsoft do të monitorojë rrahjet e zemrës

Microsoft është duke planifikuar për të lansuar një orë të mençur që do të jetë e përshtatshme për pajisjet me platforma si iOS, Android dhe Windows Phone. Ora thuhet...

ora nga Microsoft do të monitorojë rrahjet e zemrës

Microsoft është duke planifikuar për të lansuar një orë të mençur që do të jetë e përshtatshme për pajisjet me platforma si iOS, Android dhe Windows Phone.

Ora thuhet se do të ketë aftësi për të monitoruar rrahjet e zemrës dhe do ketë mbajë baterinë deri në dy ditë.

Raporti vjen një ditë pasi Samsung prezantoi planet e saj për Simband, një rrip ore që do të ketë aftësi për të matur rrahjet e zemrës vazhdimisht./itShqip

RELATED BY