Pac-Man mund te luhet akoma tek Google

Këtë fundjavë ishte 30 vjetori i Pac-Man dhe logoja e Google ku mund te luaje këtë lojë nuk gjendet më në faqen e parë. Por si shumë personave në...

Këtë fundjavë ishte 30 vjetori i Pac-Man dhe logoja e Google ku mund te luaje këtë lojë nuk gjendet më në faqen e parë. Por si shumë personave në mbarë botën që ju ka pëlqyer ky veprim i Google ndoshta është pëlqyer edhe tek shqipëtarët andaj ne do ju njoftojm se faqja e pare e Google që përmbante lojën Pac-Man tani më është zhvendosur këtu.

Ende nuk e dimë kohën se sa do të qëndrojë por derisa të jetë aty ne ju dëshirojmë lojë dhe argëtim të këndshëm. Për të filluar lojën ju vetëm duhet të klikoni në butonin “insert coin”.

RELATED BY