Pas sulmit, Spotify detyron shkarkimin e përditësimeve në Android

Spotify është duke i detyruar përdoruesit e Android-it të shkarkojnë versionin më të ri të aplikacionit të tyre, pasi një përdorues ishte hakuar. Spotify konfiromoi se sistemet e brendshme...

Pas sulmit, Spotify detyron shkarkimin e përditësimeve në Android
Spotify është duke i detyruar përdoruesit e Android-it të shkarkojnë versionin më të ri të aplikacionit të tyre, pasi një përdorues ishte hakuar.

Spotify konfiromoi se sistemet e brendshme të kompanisë ishin të hakuara. Ata thanë se hetimi i brendshëm kishte gjetur shenja që informatat personale dhe financiare ishin komprometuar.

Sidoqoftë,  kompania ka marrur hapat që ju kërkojnë përdoruesve të platformës në Android të shkarkojnë versionin e ri të aplikacionit nëse ata dëshirojnë të vazhdojnë të përdorin aplikacionin.

Spotify është shërbimi më i madh për transmetimin e muzikave në Britani të Madhe. Kompania nuk ndan përdoruesit për nga territori, por ajo ka më shumë se 10 milionë abonentë me pagesë në mbarë botën.

Përditësimi i detyrueshëm i kompanisë vlen për gjithë përdoruesit, atyre me pagesë dhe falas.

Megjithatë, Spotify nuk ka sjellur përditësimet e aplikacionit tek platformat tjera pasi që ishte vetëm versioni për Android që ishte i prekur nga sulmi./itShqip

Categories
Software

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY