Përditësohet aplikacioni i Twitter për iPhone dhe Android

Twitter ka njoftuar versionin e ri të aplikacionit për iPhone dhe pajisjet Android. Aplikacioni sjell karakteriska të reja, duke përfshirë dizajnin e ri dhe përmirësime në funksionalitet. Ty dyja...


Twitter ka njoftuar versionin e ri të aplikacionit për iPhone dhe pajisjet Android. Aplikacioni sjell karakteriska të reja, duke përfshirë dizajnin e ri dhe përmirësime në funksionalitet.

Ty dyja versionet e aplikacioneve përmbajnë një shkurtore, e cila lejon përdoruesit të bëjnë reply, retweet, favorite, dhe të shpërndajnë cicërima pa pasur nevojë të largohen nga timeline.

Twitter për iPhone merr përsëri opsionin copy – paste, opsion ky që lejon të kopjoni lidhjet e cicërimave, një dizajn të përditësuar për Direct Messages dhe rregullimin e fontit.
Twitter për Android është optimizuar për kandidim në pajisjet Android 4.0 Ice Cream Sandwich, Kinde Fire, Barnes & Noble NOOK Color dhe NOOK Tablet.

Aplikacionin për iPhone mund ta gjeni në App Store, ndërsa atë për Android në Android Market./itshqip

RELATED BY