Përditësohet Facebook për Android

Nëse posedoni një telefon Android dhe keni të instaluar aplikacionin Facebook, atëherë ju sigurisht jeni njoftuar për përditësimin e aplikacionit. E pra, ata që e kanë përditësuar kanë fituar...


Nëse posedoni një telefon Android dhe keni të instaluar aplikacionin Facebook, atëherë ju sigurisht jeni njoftuar për përditësimin e aplikacionit. E pra, ata që e kanë përditësuar kanë fituar një bandë të tipareve të reja dhe përvojë më të mirë të Facebook në Android.

Aplikacioni tani mbështet përdorimin e kamerës në front, tipar të ri tek mesazhet, shpërndarje të fotove me të mëdha, shikimin kush është online, fiksime të vrimave, përmirësmin e sigursisë, identifikim me të shpejtë dhe navigacion.

Për fat të keq, përditësimi i Facebook nuk funksionon në Android 2.1 ose më të vjetër, por Facebook ka vendosur që përditësimi të bëhet për Android 2.2 Froyo dhe më të ri. Shkarkoni Facebook në Google Play./itshqip

RELATED BY