Përditësohet Google+ për iOS

Përveç ndryshimeve të shumta në versionin për kompjuterë, Google+ ka lëshuar një version të ri të aplikacionit për iOS. Përditësimi i fundit sjell ngarkimet e fotografive të çastit, mundësinë...


Përveç ndryshimeve të shumta në versionin për kompjuterë, Google+ ka lëshuar një version të ri të aplikacionit për iOS. Përditësimi i fundit sjell ngarkimet e fotografive të çastit, mundësinë e shikimit të postimeve +1 dhe opsionin “What’s Hot”, që ju lejon të shikoni çka është e nxehtë në Google+.

Upload Instant, pra ju lejon të ngarkoni automatikisht ndonjë fotografi tuajën përmes pajisjes tuaj me iOS. Fotografitë ose videot e ngarkuara do të dërgohen në një album privat, dhe nga aty mund t’i shpërndani ose t’i fshini.

Merreni versionin e fundit të Google+ në App Store tani (falas)./itshqip

RELATED BY