Perdoreni Google Translate pa internet ne Android

Shumë personave ju duhet Google Translate për të përkthyer ndonjë fjalë apo tekst etj, por sigurisht që për të i përkthyer ato fjalë atëherë ne duhët të kemi çasje...

Google Translate Offline Android

Shumë personave ju duhet Google Translate për të përkthyer ndonjë fjalë apo tekst etj, por sigurisht që për të i përkthyer ato fjalë atëherë ne duhët të kemi çasje në internet.

Por Google ka vendosur që Google Translate-n ta përdorim edhe pa internet, se si bëhet kjo atëherë shiko më poshtë:

Cka është përparsi e kësaj?

1) Mund ta përdorni pa internet

2) Përkthimi i fjalëve bëhet mënjeherë, pra pa pasur nevojë të presim.

Si ta bëjm këtë? (kliko mbi foto për ti parë ato më mirë)

1) Shkarkoni Google Translate në Playstore (kliko këtu)

2) Hapeni Google Translate

foto 1

3) Klikoni në Menu (zakonisht butoni “Menu” është afër pullës “Home”) por që është i padukshem (për samsungat)

4) Klikoni Offline Languages (Settings > Manage offline languages tek versioni i ri i Translates)

foto 2

5) Më pas zgjedhni se cilën gjuhë dëshironi ta shkarkoni (duke klikuar në rrumbullakin më ngjyrë hiri)

foto 3

Unë tash veq e kam të instaluar Gjuhën Shqipe.

VËREJTE: Duhet të keni hapsirë në telefonin tuaj (300 MB për Gjuhën Shqipe) dhe qindra MB për gjuhë të tjera nëse dëshironi ti shkarkoni.

 

RELATED BY