Përdorni aplikacionet e Windows në Mac përmes WinOnX

Nëse ju keni ndryshuar kohët e fundit kompjuterin Windows në një kompjuter Mac, ju do të keni probleme në gjetjen e alternativave për disa aplikacione që ju nevoiten. Sigurisht,...

Nëse ju keni ndryshuar kohët e fundit kompjuterin Windows në një kompjuter Mac, ju do të keni probleme në gjetjen e alternativave për disa aplikacione që ju nevoiten. Sigurisht, ka shumë aplikacione në dispozicion për të dyja platformat, por disa prej tyre kushtojnë të holla dhe besoj që ju nuk dëshironi të paguani edhe për kompjuter edhe për aplikacionet e tij. Çfarë do të bëni ju pastaj? Ju mund të instaloni sistemin operativ Windows në Mac-un tuaj, ose ju mund të drejtoni aplikacionet e Windows përmes WinOnX në kompjuterin Mac që e keni blerë.

E gjitha që ju duhet të bëni është të instaloni aplikacionin WinOnX në Mac-un tuaj dhe të gjeni skedarin e instalimit për aplikacionet e Windows. WinOnX është thënë që punon me mijëra aplikacione të Windows dhe instalimi i tij është shumë i thjeshtë. Aplikacioni është në dispozicion në Mac App Store me një çmim prej 4.99 dollarë. Shiko videon e mëposhtme për më shumë./itshqip

VIDEO:

WinOnX from Multivision Productions on Vimeo.

RELATED BY