Përdorni bookmark të shumta në Chrome

Nëse ju përdorni rregullisht bookmarkët në Chrome, atëherë mund të ju nevoitet shtojca Bookmark Bar Switcher, e cila ju ndihmon ti mbani të organizuara dhe ti bëni më të dobishme....


Nëse ju përdorni rregullisht bookmarkët në Chrome, atëherë mund të ju nevoitet shtojca Bookmark Bar Switcher, e cila ju ndihmon ti mbani të organizuara dhe ti bëni më të dobishme.

Bookmark Bar Switcher ju jep mundësi të krijoni grupe të ndryshme bookmarkësh për punë, argëtim etj.

  1. Instalo Bookmark Bar Switcher.
  2. Kliko në ikonën e Bookmark Bar Switcher, e cila shfaqet lartë.
  3. Kliko përsëri në ikonën e Bookmark Bar Switcher për të menaxhuar bookmarkët.
  4. Kliko përsëri në Bookmark Bar Switcher, pastaj New Bar për të krijuar një tab të ri.
  5. Për ti bartur bookmarkët e ruajtur vetëm klikoni me tastin e djathtë të mausit Copy dhe pastaj shkoni tek sektori BookmarksBar dhe klikoni Paste.
  6. E gjitha kjo është shumë e lehtë për përdorim.

Ju mund të shtoni dhe largoni bookmark të ndryshëm shumë lehtë, vetëm duke klikuar më maus në vendin e caktuar për veprimin e duhur./itshqip

RELATED BY