Përdorni Gmail më shkurtesat e tastierës

Duke përdorur shkurtesat e tastierës për Gmail, ju mund ti mbani duart tuaja larg mausit. Më poshtë keni një listë, e cila ju mundëson ti shikoni shkurtesat e tastierës...


Duke përdorur shkurtesat e tastierës për Gmail, ju mund ti mbani duart tuaja larg mausit. Më poshtë keni një listë, e cila ju mundëson ti shikoni shkurtesat e tastierës për Gmail.

Veprimi dhe Navigimi
c : krijo mesazh të ri
r : përgjigju
a : përgjigju të gjithave
f : forward
Shift+r : përgjigju në dritare të re
Shift+a : përgjigju të gjithave në dritare të re
Shift+f : forward në dritare të re
e : arkiva
y : fshi etiketën
# : vendos në shportë
! : raporto si spam
+ : shënoje të rëndësishme
: shënoje të parëndësishme
/ : kërko
s : nyjëtim ylli
z : anulo veprimin e fundit
n : shiko mesazhin e ardhshëm
p : shiko mesazhin e përparmë
? : shfaq shkurtesat e tastierës

Kërcimet
g pastaj i : shkoni tek inboksi
g pastaj t : shkoni tek mesazhet e dërguara
g pastaj d : shkoni tek draftet
g pastaj a : shkoni tek të gjitha mesazhet
g pastaj s : shkoni tek mesazhet fillestare
g pastaj l : shkoni tek etiketat
g pastaj c : shkoni tek kontaktet
g pastaj k : shkoni tek detyrat

Selektimi i E-mail
* pastaj a : selekto të gjitha e-mailat
* pastaj n : deslekto të gjitha e-mailat
* pastaj r : selekto e-mailin e lexuar
* pastaj u : selekto e-mailin e palexuar
* pastaj s : selekto e-mailin fillestar
* pastaj t : selekto e-mailin jofillestar

Për listën e plotë të shkurtesave të tastierës, shtypni ? brenda Gmailit./itshqip

RELATED BY