Përmbajtja e Google Video lëvizë në YouTube

Disa vjet më parë, Google lansoi shërbimin e vet për shpërndarjen e videove në internet dhe qëllimi kryesor i saj ishte të konkuroj me YouTube, shërbim ky i quajtur...


Disa vjet më parë, Google lansoi shërbimin e vet për shpërndarjen e videove në internet dhe qëllimi kryesor i saj ishte të konkuroj me YouTube, shërbim ky i quajtur Google Video.

Pak më vonë, Google bleu shërbimin e shpërndarjes së videove YouTube, që sot është shërbimi apo rrjeti më i madh social në botë në këtë kategori.

Sipas një njoftimi në blogun zyrtar të YouTube, të gjitha videot e Google Video do të transferohen në YouTube gjatë kësaj vere./itshqip

RELATED BY